Memorial

OSTRIGIN ŽUR


23/03/2012
21:00

Vstop PROST!

Se spominjate Ostrige v kateri ste se neizmerno zabavali in hlepeli po še …? Se spominjate, kako ste neutrudno poplesavali na hitiče, ki so vam bili servirani preko noči? Se še spominjate svojega najljubšega žura? Kaj se zgodi, če poskusimo združiti vse žure v eni noči?

Na ta eksperiment – večer imenovan OSTRIGIN ŽUR, tako vabimo vse simpatizerje RDEČE OSTRIGE, tako kot tudi nekdanje kot sedanje aktiviste, delavce, in prostovoljce. Status nima pomena, vabimo tako dijake kot tudi študente in upokojence, tako brezposelne kot zaposlene. Ste skozi Ostrigina vrata stopili samo enkrat ali pa neštetokrat? Nima veze, saj ste vabljeni vsi, ki ste v Ostrigi preživeli (ali še preživljate) svojo mladost in tudi tisti, ki ste v njej doživeli (ali še doživljate) starost. Vsi, ki se vas je ta škofjeloški mladinski hram kakorkoli dotaknil.

Za ples bo poskrbela raznovrstna paleta Ostriginih selektorjev, ki so vas zabavali na dogodkih kot so BIČ PARTI, HELLOVIN, OSTRIGIN PUST, YU-ROCK ŽUR, DISKO, KŠŠ BRUCOVANJE

Skratka, klasičen dober žur, ki se bo s kančkom zdrave nostalgije dotaknil preteklosti in se kolikor se le da – optimistično zazrl v prihodnost!

P.S.: Ob tej priložnosti se obeta tudi posebna ponudba za šankom!

Zvrst glasbe:  miks vseh naših večjih žurov

Komentiraj!