Memorial

zAvodKRU predstavlja: PRAZNIK KODRLAJSASTIH (zAvodKru vrtna zabava s prijatelji)

17/06/2011
18:00

Vstopka: 3€ študenti/4€ ostali; do 20h in pihala&trobila vstop prost!

Tokrat se vam bo predstavila že dobro znana ekipa zAvodKru v najširši in najbolj pisani dj zasedbi. Praznovanje bo potekalo na dveh floorih; odprtem in pokritem. S slavljenjem in klicanjem KODRLAJSASTIH pričnemo že popoldne z jam sešnom na:

Live & fresh: (open stage)

Nastopili bodo  New Citizens in The ArtBeaters, ki se jim boste lahko pridružili na odru in jamali.

Popoldne lahko pride na jam session vsakdo s svojim inštrumentom. Zaželjena so pihala, trobila in kitare. Za udeležence brezplačen vstop in pijača.

– The ArtBeaters (Live!)

Združeni pod vplivom tradicionalnega jazza, bluesa in moderne glasbe prinašajo The ArtBeaters na slovenski oder novo različico fusion jazza. Poslušalcem ponujajo sodoben, sproščujoč program, ki vsebuje oblike modernega arta in novih beatov. V zvočnem koktejlu ArtBeatersov so navzoči violinski in sintetični klaviaturski zvoki, ki podkrepljeni z močnim ter stabilnim bobnom in basom poskrbijo za plesno naravo njihove muzike.

– New Citizens (Live!)

Z Novega Mesta pa prihajajo fusion funk – electronic band NEW CITIZENS. Laično bi jih lahko primerjali z ROTORJI. Če ste jih že slišali, veste o čem govorimo. Združujejo prvine elektronike z akustičnimi bobni, perkašni ter bas kitaro. Občasno vključijo vokal, kitaro in saksofon. Fantje so se kalili v različni zasedbah.

+DJ podpora

Indoor:

zAvodKru DJ’s v najbolj pisani zasedbi na enem mestu (združene vrste zAvod kru DJev )

Mak, Bownr, Alil, Yuriy, Pohalino, Zhitko, Dani, MuzNik, Dvoglava zver
VJ Sv. Pixel

Zvrst glasbe:

Indoor  – house, techouse, techno, breakbeat, trash, dubstep,..

Outdoor – fusion jazz, fusion funk…

POSKRBLJENO BO ZA ROŠTILJADO!!