Memorial

Live In-Sanity: ASMODEUS, MISANTHROPIC DESIRE, FROZEN SOLID, PENITENZIAGITE

04/06/2011
21:00

Vstopka: 5€ do 21.00, 6€ po 21.00

V junijskem ciklu Live in-sanity v goste prihajajo:

ASMODEUS

Po kar nekaj letih se v Slovenijo vračajo Ostrigi že poznani avstrijski Asmodeus, ki šopajo direkten, surov in brezkompromisen black metal. Kdor je bil na koncertu Dark Funeral v Štuku marca 2006, jih je imel moč videti kot opening act skupaj z Naglfar in Amoral. Podprli pa so tudi že svoje sodobnike Belphegor.
Dekadent imajo za sabo tudi že nekaj kilometrine, v Ostrigi bodo tokrat prvič. Za ljubitelje muzike epskih razsežnosti; kot jih je nekdo poimenoval kot “black metal v duru”. Nuff said.
MISANTHROPIC DESIRE

Trio prihaja iz Desenzana Del Garde, postregli pa nam bodo z depressive black metalom. Izdali so le eno ploščo, Vita Servitus Est (2008). North Italian Misanthropy!
FROZEN SOLID

Frozen Solid so hrvaški mladci, ki bodo odprli večer, sicer z neenakim glasbenim podžanrom; death/ -core. Prihajajo iz Varaždina/ Rijeke in bodo tu že drugič.
PENITENZIAGITE

Fantje so začeli leta 2004 in nekajkratni menjavi zasedbe navkljub še vedno prejemajo dobre odzive od vsega začetka! Igrali so že v Tolminu na Metalcampu na velikem odru, izdan pa imajo en demo iz leta 2005 in drugega iz leta 2008.

vrata ob 20.00, koncerti po 21.00