Memorial

MULTI-KULTI: IRA ROMA (SLOVENIA / RUSSIA) + VJECHESLAV SHALYGIN (RUSSIA, LA MINOR) + PURA VIDA SOUND SISTEMA (USA / RUSSIA)


09/06/2012
22:00

Vstopka: 5 €

Zaradi bolezni je skupina LA MINOR žal odpovedala zadnjo tretjino evropske turneje, v Slovenijo je dopotoval zgolj pevec Vjecheslav Shalygin. To pa ne pomeni, da bomo prikrajšani za rusko glasbo. Nastopila bo slovensko – ruska zasedba IRA ROMA, zasedba ki se loteva ruske šansonjerske tradicije. Na odru pa se jim bo pridružil tudi Vjecheslav Shalygin, pevec ”La minor”!

Po koncertu boste lahko uživali  v revolucionarni, svetovno poznani in najbolj intenzivni “PURA VIDA” mednarodni zabavi, ki jo bo v Škofjo Loko pripeljal znani znana partimejker in alkimist plesišč – DJ/VJ DIMON (Rusija/ZDA, Pura Vida Sound Sistema) z zadnjimi glasbenimi novostmi, odštekano razsvetljavo in video projekcijami! PURA VIDA SOUND SISTEMA je transglobalna ultra-intenzivna multi-kulti super-engine zabava. V vas bodo zbudili nekaj nenavadnega, svetovljanskega, hkrati pa pračloveškega. Od Manu Chao in Dubioze kolektiva do Bandiere Rosse in Kazačoka!

/ DJ DIMON-a je rafal stotih super-intenzivnih dogodkov vsako leto ga je popeljal v sodelovanje in romanje po turnejah z MANU CHAO, GOGOL BORDELLO, FLOGGING MOLLY, BALKAN BEAT BOX, itd., DJ-jal je na mnogih mednarodnih festivalih, radijskih postajah in umetniških dogodkih. Vrti veliko lastnih in specifičnih remixov/refixov/mesh-up-ov, ki jim doda še posebne videoprojekcije in svetlobne efekte. /

YouTube Preview Image

Komentiraj!